Vad Vi Gjort

Sedan tidigt 90-tal har Thomas arbetat som datorkonsult åt detaljhandeln. Uppdragen har varit allt från daglig drift och underhåll av datorer till avancerade ehandelslösningar. Några butikskedjor som Thomas arbetat med är Babyland, Säkerhetsbutiken, Barnens Hus, Sakta, Big Baby, Baby Planet, ChildrensHouse mfl.

Sedan företagets start har vi även drivit ett linuxbaserat webbhotell, utfört säkerhetsuppdrag åt *********, sålt över 300 datorer från HP, installerat butiksdatasystem från Haparanda till Malmö och skakat hand med Danny Trejo.

EHANDEL
Vi kan efter många års erfarenhet av ehandel erbjuda en mycket kompetent och lätthanterlig nätbutik som vi även kan integrera mot ert befintliga system för orderhantering, lagersaldo, priser mm. Självklart går det lika bra att driva nätbutiken helt fristående.

Som betallösning har vi valt Klarna Checkout som levererar ett mycket smidigt utcheckningsflöde utan krångliga registreringsprocesser. Vi utvecklar även specialgjorda applikationer med hjälp av våra programmerare i Indien.

En bild säger mer än tusen ord så istället för att lista upp vad våra nätbutiker kan så länkar vi direkt till några av våra kunder.

Support

Måndag till fredag
08:00 till 18:00 

Helger: Stängt

Support is online

Vårt kontor

  • Demo

    Stockholm

    Södermalm

Kontakt
Demo

Personal